Kb két hete rágom Apa fülét egy csodaszép étkező garnitúra megvétele végett, és végül beadta a derekát..vagy ahogy Ő fogalmazna, kényszer pályán mozgott..:)  A lényeg számomra a végeredmény, hogy megvettük. Tegnap elmentünk érte, két kocsival, mert egybe valszínű nem fért volna bele. Gyönyörű volt élőben is, gyorsan meg is kérdeztem, hogy csekket elfogadnak e, mire mondták a skacok, hogy előnyben részesítenék inkább a cash t. Mire én mondtam, najó..hát megnézem van e annyi..majd előrántottam a még otthon összetett pontos összeget :) nem volt ám feltűnő a bepróbálkozás :).

Aztán bepakolás, és irány haza. Otthon kipakolás, majd Apa hozzákezdett az összeszerelésnek, azaz kezdett volna, mert rohadtul hiányzott az egyik anya egy ba..tt nagy csavarhoz.

Apa "nem baj, így is össze tudom szerelni"

én "nem fog szétesni az asztal?"

Apa "akkor nem tudnám összeszerelni :) De addig is Manci csinálj egy fotót a másik anyáról, küldd el a skacoknak, hogy nézzék má meg  a kertben náluk, lehet, ott esett ki.. "

én "ok"

(Manci a becsületes nevem itthon :) ).

Kaptam magam, gyorsan csináltam 20 sztárfotot az anyáról, és máris küldtem az emailt, mire jött is a válasz, hogy term másnap by light meg fogják nézni, és azonnal szólnak, ha ne adj isten meg van..Amugy egy kb másfél centi hosszú cuccosról beszélünk, nyilván 1 a milliárdhoz volt az esély, hogy megtalálják a fűben..

Ma jön az email "guess what, we found it" :DDD És már kérték is a címünket, hogy elpostázhassák....KEMÉNY NEM???? Otthon mikor fogja egy vadidegen széttúrni a kertjét egy 10 napos babával a karján (mert hogy épp mult héten szült a csajszi), hogy megtaláljon nekem egy másfél centi hosszú szart, majd ha meg is tenné ezt, MIKOR KÜLDENÉ EZT EL NEKEM POSTÁN??????????????????????????

Önkritikát is kell néha néha gyakorolni, úgyhogy gyorsan még leírom asztalhoz kapcsolódó tegnap esti alakításomat. Apa összeszerelte a fent említett fémmarhaság nélkül, majd Manci (azaz én) rögtön oda is pattant, hogy megtiszticcsa kicsit..Gondoltam egy kis hypo senkinek sem árt..még jó, hogy a gondolataimat igen sűrűn megosztom az én drága férjemmel, aki mikor meghallotta a tervemet hamar lebeszélt róla. Javasolta helyette a gyerek seggtörlő kendőcskéit, de én gondoltam, ugyan már, sokkal jobb ötletem van...nehogy már egy családanyának itten megmondják, mivel mossa le a vadiújnak kinéző, gyönyörűen bútorápolóval karbantartott tömör fa étkező asztalt. Így, se szó, se beszéd előkaptam a kis antibakteriális kézmosó gélemet, és már plöttyintettem is három testeset az aszlalunkra, amelyet nagy vehemenciával el kezdtem szétmázolni...nem telt bele kb 10 másodperc, és konkrétan kezdett FEHÉREDNI a gyönyörű sötét barna, szinte fekete színű, lakkozott asztal..

"APAAAA ÚRISTEN, MÁRIS EL..TAM AZ ASZTALT"

Apa odajött, megnézte, majd elmosolyodva kérdezte "Na mivan, mégis hypoztál Manci?" aztán kisebb tanulmányozás után ennyit mondott "Hozzad Manci le a fogkrémet"

én "fogkrémet????? minek??? okok, hozom már :) "

És Apa fogkrémmel lepolírozta, és jelentem az asztal teljesen visszanyerte eredeti gyönyörét, és azt is meg tudtam, hogy a fogkrém políroz..Hát ilyen egy tökéletes férj és feleség! :)))

Tanúság, MINDIG LEGYEN OTTHON FOGKRÉM :DD

Másik édes sztorink:

Apa úgy egy hónapja megrendelte akkor még naivan magának a legújabb játékszert, Nexus táblagépet. Épp teszünk veszünk itthon, értsd ezalatt finom borozgatás közepette netezgetünk, dumálgatunk, mikor Apa már megfelelő illuminációs szinten volt, egyszer csak felugrik, odanyargal az ajtóhoz, kitárja azt, és begaloppozik egy kis dobozzal. Csak ennyit mondott

 "BESZAROK, de Te is be fogsz Manci!"

én "miért mi van? NA MI VAN MÁÁÁ??mondjad má!!" Rólam tudni kell azt, hogy rohadt türelmetlen tudok lenni mert halálosan kíváncsi fajtából vagyok..Apáról meg azt kell tudni, hogy sokszor eltűnődik a saját világában, mielőtt meghallaná, hogy kérdezett valaki valamit, meg mielőtt leesne nála, hogy lehet válaszolni is kéne, meg van , hogy csak úgy szivat, itt épp ez az eset állt fenn..Szal érthető a türelmetlenségem..

Apa "hát ezek konkrétan letették a tablet et ide az ajtónk elé, az utcára, hát kész vagyok..be kell szarni ..stb.."

Ez Amerika :)

Apa véletlenül rákukkantott az emailjeire, és látta, hogy kapott egy értesítőt, miszerint "Nexus has been delivered".  MI A FASZ VAN? na ez akkor volt, amikor felugrott.. Ja igen a lényeg, hogy úgy uszkve 1 órát magányoskodott kis tabletÜNK (mert bizony Apa azóta belátta, hogy ez nyilván valóan mindannyiunk kis játékszere lesz) mielőtt behoztuk volna megmelegedni..azaz kicsit lehülni, mert akkor voltak azok a bugyiizzasztó dögmelegek..

Gyerek egyébként kókeményen kapcsolja ki/be, indítja el magának a játékait, sőt múltkor talált egy sci-fi filmet is..és fel volt háborodva, amikor letiltottam róla..Úgy sodorgatja kis tömzsi ujjacskáit rajta, mintha tablet el a kezében született volna :)

Ja erről jut eszembe, múltkor, mikor vendégek voltak egyre csak ezt mondogatta a fiunk "táábjetot, tábjetót, tábjetót" Már majdnem a szomszédokat is áthívtam, hátha ők értik mit mond a gyerek, mert mi egy kurva szót se..Mire megunta a 28 hónapos kisfiunk és odaballagott a szekrényhez, majd felmutatott kis kezével és ennyit mondott "hát tábjetót"..hát erről pofázok, ti barmok..csak ezt nem mondta hozzá...

Szerző: Nikili  2012.09.27. 22:35 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr564807333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zita Antalné Szekeres 2015.01.28. 00:50:07

Imádom a szövegedet. Nagyon élethű! Még csak 1-2bejegyzést olvastam el de már így is nagyon nyerő!

Nikili 2015.01.28. 02:43:57

@Zita Antalné Szekeres: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)

Pupika87 2015.03.29. 22:06:01

Szia Niki! Imadom az irasaidat, mindig a telefonomon kovetlek nyomon mikor parocskam epp mast csinal. Meg az elejen tartok az olvasgatasnak, de azt mar a legelejen tudtam, hogy nagyon tetszik. Ugy irnek neked privatban, elmondani az en kis szosszeneteimet hogy nekem/nekunk hogy megy az ujrakezdes Angliaban, Birminghamben. Valamint, hogy a szivem Amerika fele huz, bar ettol a parocskam meg fraszt kap! :) Mindegy, vegyes erzelmek vannak bennem, meg 2 ev utan is es itt sincs franya zellergumo sem! :)
Ha gondolod, de csak ha gondolod, mert tuti rengetegen bombaznak minden felevel, de ha nem tartasz tolakodonak cseveghetnenk emailben npetra1987@gmail.com
Szep napocskat kis csaladodnak
süti beállítások módosítása