Anyukámék ma két hete, hogy itt vannak! A szokásos súrlódások le is zajlottak az első hétben, és 1 hete totál jókedv, hejehuja miegymás jellemzi a minden napjainkat! Ennek kimondhatatlanul örülök, és most lehet, hogy azt fogom mondani, ha hazamennek, hogy Kár, hogy máris... Megint 5 hétre jöttek, sajnos nem tudnak egyelőre hosszabb időre jönni, mert Anyukám párjának orvosi kezelése van rendszeresen, amelyen muszáj résztvennie. Azért ennek is kell örülni, persze több, mint a semmi!

Áronka örületesen élvezi Nagyi ittlétét! Ezt gondolom gyermekes honfitársaimank/nőimnek nem kell részleteznem..:) Instrukciók hada hangzik el percenként Nagyi felé, aki láthatatlan szárnyakon repdes ide s oda minden követelésnek boldogan eleget téve :)

Nagyi vegye le a cipőmet, Nagyival akarok kakilni (igenis, mert Áronka már nagy fiú saját elmondása alapján, és ő már WC re jár :) ), Nagyi vizet kérek, Nagyi tesz vesz váost olvass kérlek ésatöbbi..

Kedvencem, mikor oviból jövünk haza közvetlenül ebéd után, és gyerek megszólal a nagyanyjának "Nagyi éhezek, enni kérek!" :D Mondjam vagy mutassam milyen szemekkel néz rám az Anyám "jézusom kislányom ezek nem adnak rendesen enni ennek a gyereknek, vagy ilyen rosszul főznek?????". Aztán gyorsan olvasom a napi kis papírját, ahol ezt látom "chicken salad with broccoli, apple sause, milk - eaten all" öööö :D

Csodálatra méltóak azért a kisgyerekek, micsoda szenzoraik vannak nem?? Nagyon jól tudja a kis szaros, hogy Nagyinál SZÓ SZERINT MINDENT megtehet, és ezt most 110 %osan ki is használja! :) Szerencsére Anyu se enged már azért MINDEN MINDENT, csak majdnem, így nincs mérgelődés részünkről sem, mindenki  happy :)

Időközben lezajlott nagyfiunk 3. szülinapi bulija is. Amilyen szarul indult végül olyan jó lett. Kitaláltam, hogy parkban tartjuk. Már jó ideje figyelem a játszóknál a szülinapi bulikat, és mindig úgy tetszett, jópofa, hogy szabadtéren vagyunk, játszótér mellettünk, Anya boldog, mert nem a lakást kapják szét a kölkök, és a kölök is boldog, mert ott a játszó stb.. Persze több sebből vérzett a dolog, kezdődik ott, hogy USA ban nem lehet ugye közterületen alkoholt fogyasztani. Nos íly módon minden nemű gyerekzsúr csak mínuszból indulhat :-D, aztán következő gond nálunk az volt, hogy gyerek nem ébredt fel, már ott tornyosultak a vendégek, ünnepelt meg sehol..Otthon húzta a lóbört..mert mikor aludjon majd 3 órát du a kölök, ha nem akkor, amikor 4től bulija van nemigaz?? :) Végül felébredt, aztán megjelent, de Anyu mondta, hogy ne ijedjek meg, kurva szar hangulatban kelt a gyerek..HURRÁ, gondoltam és szóltam is Apának, hogy most mi lépjünk le, hozzuk a tortát..A park kb 2 percre van kicsiny otthonunktól, így a tortáért hazaugrottunk.

Azt hiszem ez volt az első megmentő pillanat..Torta érkezése mindenkit felpezsdített, aztán egy gyors "Boldog Szülinapot, Boldog Szülinapot..! :) és már ettük is.

Nem húzom az érdekfeszítő buli leírását tovább donvöri, végül azért nem is lett olyan vészes a dolog, persze csomo idegen volt a játszón, amit direkt amiatt választottunk, mert egyrészről nagyon közel lakunk hozzá, másrészről meg SOHA SENKI nincs ott kb rajtunk kívűl..hát most volt..

Buli végén meg is beszéltük Apjukkal, hogy szép és jó volt a bucsu parki buli :D

Kevésbé vidám téma: 

Apa melóhelye...erről oly sokat nem írtam még, mert nem történt semmi különleges. Most viszont nem tudjuk mi fog történni.. Tavaly aug ban ketten kezdtek el dolgozni, mint IT sok a cégnél. Matt, Apa kollégája nem volt túl közkedvelt a management által, amire ő is rájött (nem volt túl nehéz), így február végén nekiállt melót keresni. talált is néhány hét alatt, és már 2 hónapja nem dolgozik a cégnél. Azóta Apa egyedül viszi az IT dolgokat. Ez eddig még nem oly érdekes. Ami azzá teszi, hogy Matt multkoriban mesélte, hogy BTW anno amikor nekiállt melót keresni, konkrétan megtalálta a saját állásának a hírdetését..öööö KÖSZI..Mindezt azután, hogy volt egy meeting az egyik tulajjal, aki közölte, hogy vannak issuek, de úgy látja, hogy abszolut megoldhatóak, és szeretné ha mindenki együttműködne, és akkor nem lesz gond.. Ekkor már keresték az embert Matt helyére..

Amikor ezt Matt elmesélte Apának (ők azóta is össze össze járnak billiárdozni, sörözgetni ilyesmi), akkor azért mi üsszenéztünk Apával, hogy AHHA...ez tényleg a nagy büdös kapitalista USA...és itt most a büdös tényleg az, BÜDÖS...Úgy szabadulnak meg emberektől, oly szemrebbenés nélkül, hogy beleremegsz...

Mondanom sem kell, hogy azóta Apa nyitott szemmel jár, nyilván nézeteg állásokat is, csak roppant nagy hátrányunk, hogy nem állampolgárok vagyunk..:( Mert a legtöbb számára tökéletes álláshoz az kell, ZK nem elég.. Eddig még persze semmit nem talált, aztán kicsit nem is foglalkozott vele, mert sok volt a dolog benn is, meg nem is tudom...hajlamos vagy kényelmesedni, ha még nincs ott a muszáj konkrétan.

Aztán egyszercsak megjelent az ajtóban egy kis feka agent (Apa egy call centerben system administrator), aki közölte Apával, hogy Kent kérésére (Kent a GM) Árpi tanítsa őt be. MIndezt úgy, hogy tudja Árpi, hogy keresik Matt helyére is az embert, nyilván már nyiltan, hiszen Matt 2 hónapja már nincs a cégnél..

hát hogyan is mondjam, kicsit azért úgy megéreztük azt a hurkot,  ami ott szorulgat...hogy rohadna meg..

És mit ad Isten, Matt és Apa ma elmentek megint dumcsizni, ma meg az derült ki, hogy Matt konkrétan birtokába került olyan infonak, hogy Árpitól is meg akarnak szabadulni, "just once in a while...". 

és még a parkban sem ihattunk....

Viccet félretéve, nem mondom, hogy kurva nyugodt éjszakám lesz...dehát valahogy biztos lesz..esetleg életbelép közben gyorsan a VENUS program?! :D

hogy mi az? jaaaaaaaaaj erről külön bejegyzést kell hogy írjak, mert teljesen be vagyok pörögve a témán..hogy miért? Mert kurva meggyőző, ami nálam önmagában még nem elég, mert be kell, hogy lássam tullelkesedésre igen csak hajlamos vagyok :). Viszont ezesetben más a helyzet, mégpedig az, hogy Apa maga lelkesedik érte!!! Ez már jelent valamit, illetve attól sokkal nagyobb dolgot..Apa nagyon nagyon kevés dologért tud lelkesedni, nagyon gyanakvó, és mielőtt véleményt mond bármiről is legyen szó, előtte napokig, ha kell hetekig hónapokig rágja magát át a témán, hogy érdemben véleményt tudjon alkotni! Nos egy ilyen ember, ha valami mellett leteszi a voksát, akkor annak súlya van, nem??

Szerző: Nikili  2013.05.17. 05:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr45304017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása