Hangzott el a mult héten Mrs Tania tól az oviban. Mrs Tania a suli előkészítős csoport tanára, tehát nála vannak a 4.5-5 éves gyerekek. Egy elég szigorú, de igen szimpatikus tanárnéni, aki akár bírkózó is lehetne, fizimiskája alapján, de tanárnéni lett :)

                                                            *************************************

Mivel ilyen dolgokkal az ember csak a családjának, és az egész világnak dicsekedhet el, facebook on nem...ezért sorry, DE MUSZÁJ leírnom a történteket, pontosan úgy, ahogy elhangzottak...különben kórházba kerülök krónikus visszafojtott dicsekvésinger gyanújával..

                                                            ****************************************

Áron kedveli, minden reggel mókáznak kicsit egymással :)

Nos minap megyek nagyfiunkért az oviba, s Ms Tania lohol utánam, hogy feltétlen szeretne váltani néhány szót. Én megrémülve leállok, és próbálok felkészülni, hogy vajon kit akarhatott "kidobni a kukába" gyerek aznap? Ja igen, mert hogy ez a legújabb szavajárása, ha valami nem tetszik, vagy valaKI nem tetszik neki..

Ehelyett viszont következőt ecsetelte Ms Tania. "Niki, your son is really, really smart!", na ennél a résznél volt egy kis emlékezetkihagyásos mámor képszakadásom, de gyorsan magamhoz pofoztam magam, hogy le ne maradjak a miértekről.. Íly módon megtudtam, hogy aznap délelőtt Áron Ms Tania csoportjában volt, mert Áronék tanárja, Mr Troy késett kicsit.

Ms Tania ék dobokockásat játszottak. Játék lényege, hogy minden gyerek sorban dob egyszer egyszer, és minden alkalommal le kell tudni olvasni, hogy "hányat" dobott az illető, majd illetőnek lépnie kell pont annyit a saját kis figurájával! Nos Ms Tania azt állította, hogy Áron volt az egyetlen a csoportban, aki minden egyes alkalommal tökéletesen leolvasott majd lépett is! Végezetül hozzátette Ms Tania (esküszöm, hogy az igazat, csakis az igazat fogjátok hallani most is, de télleg!!) "once Aron gets to my group, all these guys will be behind him" és rámutatott  a jelenlegi suli előkészítős csoportjára, ahol mint mondtam legfiatalabbak 4,5 évesek.. :)

Szerző: Nikili  2013.11.19. 21:53 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr325621317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balazs1981 (törölt) 2013.11.20. 19:41:47

Nem hiába, magyar gyerek:)
süti beállítások módosítása