buek_1389125874.jpg_960x720

Gondolom mindenki túlélte az Óvévet! Mi igen, bár megmondom őszíntén, rengeteg dolgunk volt az uccso percekben...amint látható is :D 

Sok szervezdekés után végül úgy döntöttünk, hogy Ariéknál lesz a buli kölköstűl piástúl karaoke stúl .) És nagyon jól is sikerült! Ahogyan azt elterveztük! 

Nyugi nem hagytuk meg ilyen sok piát, ez még a folyamatok alatt készült :)

Kölkökkel egyébként maratoni mesét nézettünk, hogy kicsit korábban is el kezdhessük a fontos teendőket. Áron egyfolytában, minden egyes Bogyó és Babóca végén megkérdezte "Anya, nézhetek mégegyet?", mire autó-igen en voltam egy idő után már ezt kérdezte "Anya de hogyhogy, moszt ennyi meszét nézhetek???" Szerintem csori gyerek kezdett szkeptikus lenni, hogy ennek kurva nagy böjtje lesz..valami nem stimmel muterral..máskor egy nyamvadt mesét nem nézhetek meg, most meg má vagy  a 15ket nyomom...:D

Nade anya kivágta magát okosan, ügyesen, gyorsan és ittasan :D "Kicsikém, ma szilveszter van, ma nézhetsz soksok mesét, DE CSAK MA!!!! holnap már nem!!" gyerek rámnézett és még annyit kérdezett "Anya, mikol isz van holnap??moszt??" NEEEM, majd máskor! Na erre annyira megnyugodott, hogy többet nem is kérdezősködött! :) Maratoni Bogyó és Babóca után "gyorsan" felvittük a fiatalságot csicsikálni. Lazáztunk, szal nem volt fürdés meg ilyesmi, gyors fogmosi aztán kis mese még (mármint olvastunk) majd irány az ágyikó. Kölkök részéről volt némi félreértés, ami a bulit illeti meg ilyesmi..de azért nagy nehezen mindegyik elaludt.. Bendő konkrétan kiborult, mert hogy Anyja megígérte neki, hogy ma addig játszhat amíg bír, és hiába bizonygatta, hogy ő még nagyon bír játszani, anyja mégis ágyba tessékelte.. 

Ezután kezdődött az igazi buli :D Már mialatt altattunk, hallottam, hogy lenn má jó a hangulat, és torkaszakadtukból éneklik az "éjjel érkezeeeeeeeem, fáradt kiégett..." De mi fiunkat ilyenek sosem zavarták, most sem! Úgy elaludt mint állat..én rohantam le, és azonnal kikaptam mindneki kezéből a mikrofont, és üvöltettem tovább..és ez így ment (mármint azért odaadtam másnak is az eszközt nyugi!! ) egészen hajnali 2 ig..vagy valami ilyesmi.. 

Jó volt nna! :) kellenek "néha" ilyen esték is :D  Sajnos hiányos volt a banda. de hát a "áááá gyerekkel nem lehet sehova menni. Gyerek idegen helyen egy percet nincs el nélkülem, nem tudna elaludni fenn a szobában ilyen hangzavarban egyébként sem.." ekkel nem tudunk mit kezdeni... Aki hiányzott sajnáltuk, meg sajnálhatja... ;-)

Azóta nem sok történt. Eladtuk fonyódi házunkat (Szegény Apué volt még..), és most kecókat nézegetünk, inkább Apa persze, de én is rá-rá lesek néha..

Nagyjából eldöntöttük, hogy Ariékhoz közel veszünk házat, ha veszünk, mert a velük kialakult barátság az egyik éltetőmotorja annak, hogy itt vagyunk! Ez nem vicc! El nem tudjátok képzelni, mennyit számít, hogy barátokra leltünk, méghozzá jófejekre!!!!

Szóval mivel egyébként az időnk kb 50 % át velük töltjük, gondoltuk legább a benzint megsporoljuk :D

Na most megyek, mert elkészült a borscht leves, és gyerek meg má biztos tűkön ül oviban, hogy miko megyek má érte.. mondtam már, hogy imádok főzni??? :D :D 

 

ui.: van ám Újévi fogadalmam is, bibibiiii :) igaz, hogy már 10 éves, de reméljük tovább má nem kell éltetni...

Ti fogadtatok valamit? :D

Szerző: Nikili  2014.01.07. 22:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr435745338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása