Minap, mikor egésznapoztam, Apa ment gyerekért oviba. Apa belép mit sem sejtve Áron ovitermébe és mit lát?! Sok gyereket, Áron kivételével. Néz, néz, Áron sehol. Egyszer csak a periférikusban lát egy gömbvillámot feléje futni, amely villám ugyanazzal a slunggal ugrik Apa nyakába nagy vigyorogva.

Apa kérdi Árontól szintén mit se sejtve "Hát hol voltál Betyár?". Mire Áron tovább vigyorogva mondja "hát hát hát hát {Álivöllel} a WC ben voltunk." (Alivol =oliver). Apa próbál *mostantol ekezet nelkul irok mert munka kozben vagyok es tel rol jelentkezem es nem akarok idegosszeroppanassal a Henrico Doctors Hospitalban kikotni* tovabb erdeklodni,hogy megis mit csinaltak a klozetban mindketten ugyanazon idoben? A valasz nem volt epp megnyugtato, viszont kimondott aggaszto volt...pontosan igy hangzott "hathathat ( *12) ittunk a WCbol". Apa hallgat, infot emeszt majd magahozter es pontosit "Aron mit mondtal szivem? Honnan ittatok???a WCben a csapbol??" Es ekkor Aron lesulyt "nem nem Apa. Hat tudod a WCbol. Igy (itt fejet lehajtja es illusztralja gyengebbek kedveert az akciot)"

Haat hogy is mondjam...SOKKOLODTUNK ahogy egy kedves volt kolleganom foallasu gym operator parja volt mondta...probaltam szofisztikaltan korulirni az 'izomagy/gyurunkvazze/gorogdinnyehonaljalatt stb' jelzoket..Neki volt ez nagy szavajarasa...Na nem kell ezt most ugy erteni barmi barom ooo bocsanat bajom lenne tarsadalmunk eme szeletkejet kepviselo embertarsaimmal!!plane, hogy Karesznak koszonhetem magat az iget is. Amugy gyerek tudta fokozni a sztorit....elujsagolta, hogy amugy azert ment eredetileg WCre mert kakilni kellett...azt, hogy lehuzta e ELOTTE mar sosem tudjuk meg...nem mertuk megkerdezni... Mindenkitol kapott hegyibeszedet, remeljuk hatott is...Azert tegnap, mikor elvonult nagyWCzni es 10 perce mar benn volt nem birtam ki...csak megkerdeztem, nem szomjas e :O Arra a kerdesre pedig , hogy WHYYY ennyi volt a valasz "melt jol esett"

Szerző: Nikili  2014.03.04. 18:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr725838819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása