Előbb vagy utóbb tudtam, hogy lesz egy ilyen bejegyzésem is, de nem gondoltam, hogy már ilyen hamar..

Nem szeretem a témát, de mindenképp úgy éreztem, hogy érdemes megosztani, márcsak azért is, hogy az ember nagyjából lássa, hogy majd mikre számíthat a jó "meleg otthontól" ..:(

Budapesten egy 6 lakásos sorházi társasház egyik lakója voltunk. Mióta kijöttünk (2012 február 20..JÉZUS..már majd egy éve..) rendszeresen használták a lakásunkhoz tartozó két kocsibeállót a szomszédok! Ebből egy kérdezte meg még anno, hogy nem gond e..ha? Igazából nagy gondot nem csináltunk belőle, nyilván nem voltunk ott, nem lakott ott senki, ám legyen. Azt most gondolom említenem sem kell, hogy mondjuk mi nem szoktunk, nem is csináltunk még ilyet. Minket úgy neveltek, hogy nem állunk más kocsibeállója elé, kész pont! És pláne nem, a megkérdezése nélkül...

No, otthon voltunk ugye 3 hétig! Mindenki tudta, hogy ez így van, ettől függetlünk kb a 3 hét alatt 10 szer kellett végigcsengetni mindenkit, hogy ugyan már megint ki áll a parkolónkba, mert szeretnénk vagy elmenni valahova, és nem tudunk kiállni, vagy épp megjöttünk valahonnan hullafáradtan, és szeretnénk beállni..

Mivel idéntől lakott lesz a lakásunk, így írt Apa egy körlevelet mindenkinek, hogy nyomatékosan szeretne mindenkit megkérni, hogy NE használja  senki innentől a parkolóinkat! Köszönjük!

Ez egy olyan email volt, amire végülis nem feltétlenül vársz választ..Ha mégis, akkor mondjuk egy  "bocs, persze ok!" ra gondolnál..

Ehelyett gyakorlatilag el lett nekünk magyarázva, hogy a kocsibeállónk előtti "parkoló" az közterület, amely nem a mienk, és különben is otthon töltött 3 hét alatt csak a bulizást hallották, meg a klumpa puffogást és a gyerekünk sírását, és amikor esik a hó, akkor a ránk eső 4 méter szakaszt ki fogja letakarítani ?? 

"W T F ??????"  Ennyit tudtam magamból kipréselni, amikor olvastam "honfitársaink" ránkzúdított lajstromát..Aztán arra gondoltam "jézus, de szar lehet nekik..." mert azt gondolom irigynek lenni annyi, mint utálni magadat/életedet!

Mostanában kaptam jónéhány kedves levelet közületek! Itt és most szeretném nagyon MEGKÖSZÖNNI őket! 

Nagyon jól esnek, és fontosak számomra! Nem csak azért fontosak, mert jó tudni, hogy vannak olyan emberek is, akik "drukkolnak" nekünk, és eszük ágába nincs irigykedni, hanem azért is, mert hízik a májam tőle :D

Szerző: Nikili  2013.02.11. 22:05 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr695075332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AmerikaiÁlom 2013.02.13. 15:59:06

Ezen sajnos túl kell lendülni, és örülni kell annak, hogy megszabadultál az ilyen kedves szomszédoktól. Remélem a "májnöveléshez" én is hozzájárulok :)))

Tücsök4 2015.05.23. 15:23:19

Pff, hát ez mennyire tipikus... És szomorú... :(

Nikili 2015.05.28. 22:38:17

@Tücsök4: igen, sajnos en is tipikusnak tartom, igaz megint altalanositunk, ami n jo. Vannak kivetelek szerencsere!
süti beállítások módosítása