halloween_2013_dodo_1383914713.jpg_960x720

Bud Lightos jóreggelt mindenkinek (Itt 6:49 am van) !

Mivel többen finoman céloztatok rá, hogy a blogom "kalap sz**t" nem ér képek nélkül, és mivel Apa elárulta a titkot, hogy lehet ám képet simán feltenni ide, így meg így... hát nem bánom, ám legyen! :))))

Bemutatnám családunk legfiatalabb, és legvadászosabb tagját, Áronkát! :) Ezt a spontán mosolygós képet 3szor kellett ellőni, hogy kb éles legyen, gyerek nem bírt egy helyben maradni, rettegett, hogy valahol nem marad neki candy...

No kérem szépen hát túl vagyunk a második "TRICK OR TREAT" en, és meg kell, hogy monndjam, hogy még mindig azt gondolom, hogy sürgősen át kéne vennie ezt minden országnak, ahol csak gyerekek léteznek, mert valami elképesztő varázsa van, valamint el se tudjátok képzelni, milyen szinten lehet vele zsarolni a gyereket. Ez utóbbit persze MI SOHA AZ ÉLETBE nem tennénk, ezt csupán ismerősöktől hallottuk ;))))))

Nade kezdem az elején. Áron kb 2 hónappal ezelőtt kijelentette, hogy ő lesz a nagy vadász, ígyhát lázas gondolkodásba estem, hogy milyen is is egy vadász öltözéke. Gyorsan hamar közöltem is Anyuékkal (mindenféle hátsószándék nélkül), hogy a kisunokájuk mit is kíván Halloweenre, mire Anyu másnap már ugy hívott fel, hogy megvan a klassz vadászmellény! :) Így hát vadászmellény kipipálva..:)

Mivel Wallmartban láttam klassz kis terepmintás pulcsit, azt megvettem én, nacija volt néhány keki színű, de végül Anyu még azt is vett, a képen látható zöldet, ami szerintem remek volt a jelmezhez, valamint Anyuék még egy klassz sapit is hoztak, így hát tényleg csak egy valamit maradt, ami még nem volt meg.. A PUSKA! Mert egy vadász bizony nem indulhat útjára puskája nélkül, nemigaz?

Lázasan nézegettem itt, ott, sehol semmi...Igazi volt annyi, mint Wallmartban a feka, nade gyerek puska, amolyan műanyag, harmless, SEHOL... Hát totál meg voltam ijdeve, mondtam is Apának, hogy most mihez kezdünk???? Ilyen drámát, hogy nincs puska???? Nem is tudom, hogy élünk tovább..

Aztán Apa megint megmentette a helyzetet! Talált egy KMart nevű áruházat a neten, amelyben árultak ilyesfajta portékát! Ígyhát egyik délutánon, amikor Anya épp melózott, elmentek a fiaim Puskavadászatra :D

Aznap később jövök haza, minden ajtó szarrá zárva, ami marha furcsa volt, mert a külső üvegajtót sosem szoktuk bezárni! Minek? Oda szokta mindig tenni a UPS es és postás bácsi is a csomagokat, amiket kapunk. Belépek az ajtón, kérem Apát, hogy mégis mi a francnak zárkózott így be??? Netán fél valamitől?

Na aztán kibökte, hogy ámbár majd 2 éve itt élünk már, és eddig csak hírből hallottunk azokról a bizonyos a "bad area"król, ahova nem akarsz még véletlenül sem betévedni, hát puskavételnél mégis sikerült neki, ráadásul úgy, hogy Áron vele volt! :) 

Mondta, hogy mikor belépett az ominózus KMart ba, még nem volt annyira feltűnő, hogy ez valahogy más környék, mint amilyenhez szoktunk, de eltelt kb 10 lépés, és konkrétan leesett neki, hogy Rajta és Nagyfiunkon kívűl konkrétan nincs fehérember az üzletben....Sem eladó, sem vásárló személyében... Aztán gondolta, hogy majd feltűnés mentesen lábujjhegyen megveszik a LÉGPUSKÁT, amit kinézett (IGEN, igazi puskát kapott a fiunk, mert hogy egyszerűen nem volt gyerek puska, viszont ez egy amolya harmless cucc szintén, ha meg is lenne töltve és lelőnél vele, max lenne egy piros foltom néhány napig), majd gyorsan hazaszáguldanak...

Odaértek a vitrinhez, ahol ki voltak téve a puskák, és ott realizálta, hogy rohadtul nem úgy van, hogy csak felkapom a nekem tetszőt, azt futok a pénztárhoz, hanem hívni kell egy eladót, aki majd kinyitja a vitrint, majd nem adja oda nekem a puskát, hanem kéri hogy fáradja utána, és odaviszi nekem a pénztárhoz. Nos hát hívtak egy eladót, aki jött is, nyitotta is, majd addig bénázott hogy konkrétan leesett az egész vitrinajtó a földre, RIPPPITYÁRA törvén az üvegajtót, és kb csak a szomszédos házakból nem néztek oda azonnal, hogy mégis mi a pék fészkes fa**a történik itt...

Miután a feltűnésmentességről már letett Apa, és közben meg egyre frusztáltabbá vált az őket körülvevő emberektől, a pénztárhoz már úgy ment, hogy gyerek kezét lilára szorította, vörösödött a feje, és egyfolytában figyelte, hogy ki figyeli őket :D 

Ezek után, csak hogy "megnyugodjon" szemtanúja lehetett egy amolyan igazi hitelkártya okoskodásnak.. Történt ugyanis, hogy az előtte kisgyermekkel a keblén sorbanálló fekete hölgy, aki hogy is mondjam, hogy ne bántsam meg, szóval a piramis alján állt, fogta a nála lévő hót fehér színű hitelkártyát, és próbálta totál átfogni a kézfejével, hogy ne látszódjon annyira, hogy tök fehér a cucc, és azzal fizetett! Tehát ez egy másolt hitelkártya volt..

Na ezen a ponton, Apa totál beparázott, gyakorlatilag rohantak gyerekkel a kocsihoz, és egyfolytában nézte, nem követik hazafelé, majd hazaértek, és minden létező "biztonsági" zárat bezárt! :) Tehát az lötyögő üvegajtót is! :D

Na most, hogy a "trick or treat" címet kapta a bejegyzés, és kb egy sort még nem írtam az eseményről magáról, gyorsan lekörmölöm, hogy mi vót hogy vót.

Szal meg lett a puska is, tehát Áronkát harci díszbe öltöztettük, és a kiccsalád együtt elindult trickortreatelni! Apa volt a söfőr, Papó a "mixfahrer", ahogy Anyukám hívja a "mitfahrer"t. Mi pedig a nagy vadásszal hátul ültünk, és mentünk kb 1 utcányit, és nekiindultunk az "éjszakának" :). Áron már reggel óta a képen látható candy gyűjtő vödrét szorongatta, amelyet természetesen egészen elvalvásig nem eresztett el. És mint olyan a puskát már nem bírta, így azt Nagyira bízta. Nagyi, mint egy jó serpához illik puskán kívűl még cipelt egy emberes méretű hátizsákot, hátha Áronka megszomjazik, megéhezik, fázni fog, netán át akar öltözni, esetleg elálmosodik és hunyna egyet..stb :D

Így néztünk mi ki aznap este :) 

A lámpák égtek és égtek, és mi kopogtunk és kopogtunk, és Áron egyre jobban belejött, és egyre hangosabban üvöltötte, hogy "TRICK OR TREAAAAAAAT" :D és egyre több és több roppant egészséges candyvel lett gazdagabb!

Majd olyan este 8 felé már úgy érezte, kijár neki egy kis kóstoló, így hát közölte, hogy ő most lepihen, és kóstolgatna ezt azt a vödörből...Na ez a nap az egész évben, amikor MINDENT LEHET...ami a csokievést illeti...Így hát nem bántam, hogy a gyerek okádék színű nyaldosót (így hívja a nyalókát) nyalogat a csokik és egyéb nyalánkságok mellé..

Éjszaka ahogy kell, nem aludt jól, azon csodálkoztam volna, ha igen...ennyi szar után.. csoda hogy egyáltalán aludt valamennyit...Néhány napig ilyenkor megy egy finom harc is amúgy, hogy akkor most hányat is ehet meg abból a bizonyos vödörből egy nap, stb..majd néhány nap alatt ez le is cseng, és most már jópár napja nem is jutott eszébe...

De én mondom néktek, ez egy ku**va jó esemény, kölkök imádják, és esküszöm még mi is élvezzük :D

 

hát akkor

 

TRICK OR TREAT! :D 

 

búcsúzóul feltolok egy végtermékes képet is.. :)

Szerző: Nikili  2013.11.08. 13:14 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr45620660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meggike 2013.11.14. 14:49:18

Szia!

Szeretnék Veled privátba tanácsot kérni, ha tudsz rám szakítani időt.
Profilomban a mailcímem.

Köszönöm szépen,

Meggike

meggike 2013.11.14. 14:52:37

Na ezt jól leírtam..Veled privátban tanácskozni és tanácsot kérni...így gondoltam...:)

Sz. Tib 2013.11.14. 22:28:23

Footóóókk :) Végre köszönjük !
Milyen mákja van a kis kölöknek, itthon kapott volna vmi sz@r műanyag kínai izét, mert csak azt kapni ...
süti beállítások módosítása