Anyuék még pontosan másfél hetet vannak itt, így gondoltam ki kell használni a lehetőséget még, amennyire csak lehet:)

Gondoltunk egyet, és rácsörögtünk egy kedves baráti házaspárra, ahol pont most szintén nagyszülők látogatnak, és spontán bementünk a városba egy kis amolyan felnőttel csevejre :) . Nem mondom, hogy nem esett jól, HÚ de rég voltunk mi ilyenen, és HÚ de hiányzott már...Már csak azért is, mert mi otthon nagyon hozzá voltunk szokva a jóhoz, hiszen Édesanyámék és Anyósomék is szíves örömest vigyáztak mindig nagyfiunkra, amely lehetőséggel mi természetesen rendszeresen éltünk is :) .

No, szóval elmentünk egy hangulatos Irish Pub ba, ahol a bejáratnál álló hölgyike kérdezte, hogy asztalhoz szeretnénk e ülni, vagy a bárhoz? Míg e nehéz döntést próbáltuk meghozni négyen felnőttek, közben odalibbent egy kellemesen izmos fiatalember, ha úgy jobban tetszik, kidobó fiú és már kérte is az ID - nkat. Apa néhény sör fogyasztását biztosra tervezte, így előre megbeszéltük, hogy majd én vezetek oda is vissza, és akkor neki nem is kell hozni brifkót....Nos, nem is hozott...Gondolom nem kell mondanom, hogy minden irata, papírja egy helyen, a brifkóban található, szép sorban...

Abban a pillanatban, amikor kérték az ID -t, Apa felhorrkant, hogy "ajjaj,  én most semmilyen papírt nem hoztam, hisz Manci vezet..."

Így aztán azzal a vidám slunggal, amellyel imént befelé nyargaltunk és lelkesen próbáltuk eldönteni, hova is üljünk, ugyanazzal a slunggal, igaz megspékelve már egy kis öniróniával kifelé galoppoztunk a bárból és már azon törtük a fejünket, hogy akkor most vajon ennyi volt a nagy "gyerekek nélküli kirúgunk a hámból este" ?????

Ezt, azt gondolom egyikünk sem élte volna túl, úgyhogy egész egyszerűen elindultunk egy utcán rendkívűli optimizmussal, hogy hátha egyik helyen mégis beengednek minket.. Közben persze Apa értetlenkedett, velem egyetemben, hogy mégis mi a fészkes fene lehet az értelme az ID elkérésének, ha nem az, hogy meggyőződjenek róla, hogy elmúltunk 21 évesek????? De bármennyire meg vagyok győződve róla, hogy fiatalos pár vagyunk, azért a tényekkel tisztában vagyunk, miszerint egy majd 40 éves férfi, azaz a férjem, nyilván nem néz ki 20 évesnek már...COME ON! :) De miután mesélték barátaink, hogy előző nap a nagyszülőktől is ugyanúgy elkérték az igazolványt, nyilvánvalóvá vált, hogy nem az életkorról akarnak meggyőződni...Jogos tehát a kérdés, hogy DEHÁT AKKOR MIRŐL??? Na erre még nem tudjuk mi sem a választ, ha valaki igen, very welcome! :)

No morfondírozás közben megláttunk egy szimpi club ot, s gondoltuk egyszer élünk alapon bepróbálkozunk..ÉS LÁSS CSODÁT , a kidobósrác CSAK MINKET mindenféle ID elkérése nélkül beengedett. Lábujjhegyen zárójelben jegyezném meg, hogy utánunk minden egyes személytől szigórú igazolvány bemutatás kérése zajlott..Mondhatni mákunk volt :)

Az este szuperül telt, téma témát követett. Ízletes coctail ok fogyasztása is megtörtént, no én csak ésszel, mert hogy én vezettem ugye.. De tényleg szuper volt, jaj ez azért valóban nagyon tud hiányozni, amikor az ember távol van a Nagyszülőktől..Gyorsan meg is beszéltük, hogy megismételjük még jövő héten is, aztán már úgysem lehet egy jó darabig..:S

Node még mielőtt ismételnénk egy vidám coctail ozást, Apával gyorsan elszaladunk egészen North Caroline ig, az Outer Banks nevű beach hez 3 napra, csak KETTESBEN...jajj hát HÚ de tud ez is hiányozni :) Hála az égnek, no meg jó öreg Colombus barátunknak (jövő hétefő Colombus nap), most egy hosszú hétvége elé nézünk, így csak hétfőn fogunk újra hazatérni, és még csak szabadnapot sem kellett Apának kikérni..

Búcsúzom is ezzel, roppant kellemes hétvégét kívánok magunknak, és természetesen minden kedves olvasónak is :)

Szerző: Nikili  2012.10.05. 23:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr294822566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása