A cím hű lesz most a nevéhez! Bocsi, hogy oly rég nem osztottam meg filozófikus gondolataimat, de esküszöm amióta dolgozom nincs annyi időm itthon.. TADAAAAM :)

Látjátok ezért mondom én mindig, hogy szörnyű vétek dolgozni, mert egyszerűen a normális dolgokra már nem jut ideje az embernek..vagy legábbis nem annyi, amennyit szeretne, és nem mindenre..

Lényeg a lényeg: egyben vagyunk, még nem költöztünk haza, nem talált a golyó sem el, amit a hotel éttermébe lőttek ahol dolgozom, szal minden oksi :D (tudom tudom;de geci vagyok mi???? :D :D :D  donvöri mindent leírok részletesen)

Isti bizi, hogy a hét végéig (huuuu de gáz lesz, ha nem tom tartani a saját magamnak szabott határidőt..) megírom az elmúlt 45 nap eseményet... :D biliv mi, van mit...:D :D 

Most gyorsan megsütöm a kenyeret meg megcsinálom az avokádó krémet vacsira, aztán loholok gyerekért oviba! De mondom ígérem vasárnapig szentelek időt!!!

cupp

Szerző: Nikili  2013.07.10. 22:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr825399718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása