4 hete megrendeltuk a poolt, ami egy hetet pihent az eloszobaban dobozban. De kettővel előbbi hétvgén nekiesett Apjuk.

Mivel Sz es B bácsi ránkerőltették segítségüket, amit mi nagy duzzogva elfogadtunk, vasárnap már ott állt keszen a pool. Áron onnantol kezdve csak a jeges csapvízben óhajtott lubickolni :) 
Ěn a kisujjamat mertem csak bedugni kezdetnek, és vasarnap nem is jutottam beljebb.

Marha hideg tud lenni a csapvíz.

Azóta eltelt kis idő, és 30 C lévén rendesen melegedett a medence vize is. Olyannyira, hogy szerdán már együtt lábtempoztunk Kishulliganunkkal.
Azt hiszem $200 nyi befektetest bőven megért. Áron alig várja a szülinapi pool party-ját, amit júniusban tartunk.

Idén egyébként több szempontból is különleges lesz a bulija.
Először is a saját kertünk szolgâlhat végre helyszinűl! Masodszor kéznél lesz egy pool is, ami nem is oly kicsinyke. Továbbá idén először tartunk vegyes=nemzetközi bulit, hiszen meghívunk minden kishavert, aki van. Barátikörből, oviból egyaránt. Sőt még Mrs Tanya es Mrs Linda is ott lesznek (ovis tanarnéni es igazgato néni).
Majd végül de cseppet sem utolso sorban egy új család is résztvesz a mulatságon.
Korábban már azt hiszem említettem, hogy kis Amerikába szakadt "családunk" gyarapodni fog egy nagyon szimpatikus házaspár és 7 éves nagyfiuk szemelyeben.
Ők is a "rohadt mázlisták" club tagjai, szintén zöldkártya lotto nyertesek.

És blog.hu nak köszönhetően ránktaláltak, így gyorsan "lecsaptunk" rájuk, és idecsábítottuk őket az Univerzum közepébe, a Nagy Richmondba :)

2 hét és itt vannak. Egyelőre gondolom megy a lázas szelektálás. Ilyenkor fel-felelevenednek a 3,5 évvel ezelőtti indulás előtti pillanatok... Huh, bevallom nem cserélnék velük. Persze biztosan ez is, mint minden más, egyénfüggő, de nekem tényleg fizikai fájdalom volt 30 évet kilökni a vöröskereszt konténerbe... Én amolyan beteges gyűjtögető vagyok. Komolyan mondom teljesen kikészülök, ha valamit helyhiāny vagy egyéb akadály miatt ki kell hajítanom. 
Hátha egyszer jo lesz meg valamire...

Erre mondta volt barátnőm férje, hogy MINDEN, amihez 3 évig hozzá sem értél, KUKA! Amugy igaza van tényleg, de nekem akkor se megy. Kivéve, ha épp 4 db bőrönddel készülünk átköltözni egy másik kontinensre.

Visszatérve tehát várjuk őket is meg a bulit is :)

Amit még roppantmód várok, az az, hogy friss, kertből szakított retek/paradicsom/paprika kerüljön a reggelink mellé.
Igen végre kikeltek a magocskák, amit meg Áronommal ültettünk 3 hete. Már csak azt kéne kitalalni, hogy hol is lesz a végleges helyük. Van ra kb 2 napunk :)

Ja igen, mert projektben kifogyhatatlan kiscsaladunk. Merészeket kell álmodni, nem?! A házban amugy kicsit lelassultak az események... Hálószobát idestova 2 hónapja tartjuk nájlon alatt... Mivel az általam merészen megálmodott és kiválasztott színkombo merészebb lett, így még mindig nem dőlt el a falszín sorsa.
Maradjon?? Fessuk at???

Ezen csekély dilemmán felül még a háloszoba bútort sem sikerült beszerezni. Úgyhogy maradt a nájlon és doboz...
Pedig már legalább 3 héttel ezelőtt befejeztük elvben :/

Dehát aki építkezett munka mellett, s a tett helyszínén is élt, az tudja minden bizonnyal, miről beszélek.

Mindegy, a fő, hogy nyár van, pool van. Nagy baj már nem lehet :)

Jaj, meg szerintem nem is meséltem, hogy áll a játszótere is Aronnak. Mialatt otthon voltunk, A. leboltolt nekunk egy free jaccit. Egyik szomszédjuk adta tovább, már kinőtték a gyerekek. Egész nagy fa jaccu, csuzda, hinta, kisbunker. Minden, ami kell. Na, ez volt 2 héttel ezelőtti projekt. Szintén B bacsi segédletével :). Bográcsba bedobtunk par kg burgonyát, azt mig a fiuk osszeraktak a "puzzlet" mu megfőztük a paprikás krumplit .

Jók ezek a "bulik" :), jók ezek a nyarak  )

Szerző: Nikili  2015.06.02. 01:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerika.blog.hu/api/trackback/id/tr177510896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása